2022-04-08, 週五 14:03

Meet our New Vice Principal Jack Chang Congratulations on a well-deserved promotion!

葳格國際學校小學部西屯校區新任副校長布達 期待發揮所長再創葳格巔峰

Mr. Chang has worked at our school for almost two decades. His multi-tiered level of experience as a parent, a teacher, and an administrator has provided him with a unique understanding of education and methods of instruction. Mr. Chang deserves to be recognized for his dedication and loyalty to our school. We hope this new position brings him deep satisfaction and rewarding challenges!

恭喜張銀平主任榮任副校長,由創辦人袁昶平親自布達!

袁昶平創辦人表示,張副校長嫻熟學校事務,在葳格十多年奉獻教育熱忱與專業,使學校穩健成長,期許接下新職務後,未來更能以其專業協助校長推動校務、創新教學與優化教師質量提昇教學品質更上層樓。

張銀平副校長在葳格從導師、組長、主任到副校長,教學與行政資歷豐富表現優異,擔任家服主任期間不但為葳格締造年年招生額滿佳績,這幾年來透過積極熱忱的服務精神協助家長與解決各種問題,更透過各種管道為學校帶來豐沛資源,讓師生獲得許多支持與強化,成績有目共睹。

張銀平副校長表示,十多年前,我來到葳格,那時我很年輕,當然現在也還年輕。葳格為我提供了發展舞臺,過程提升我的能力,也給了我承擔的勇氣。正因為葳格,從一個不經世事初入教職的青年,成長為一個以葳格為榮的葳格人。謝謝葳格!更謝謝創辦人與執董的提攜,以及在座各位長官與同仁的支持與厚愛。期待未來自己發揮所長,擦亮葳格這塊黃金招牌,再創巔峰!

IMG 7871 s

IMG 7902 s